woensdag 15 juli 2015

Plopsaland!

Deze ochtend was het een beetje moeilijker om uit ons bed te raken, we moesten namelijk wat vroeger opstaan omdat we naar Plopsaland gingen!

We smeerden onze sandwiches en pakten onze picknick in. Om 9u stipt stond de bus klaar om ons weg te brengen! 
Joepiejeee!

In Plopsaland zelf was het erg fijn, doordat we zo'n grote groep zijn is het niet altijd even gemakkelijk geweest om iedereen in de juiste attractie te krijgen, maar het lukte de leiding wonderwel. Fieuw!

Na al dat schommelen, wiebelen en wandelen aten we onze picknick op in Mayaland. Ondertussen was het beginnen druppelen, maar zoals het echte scouts betaamt, trokken we onze regenjas aan en gingen we vol goede moed verder! Gelukkig klaarde het in de namiddag op en werd het zelfs warm. 

Om half 5 stond de bus ons terug op te wachten en we reden naar huis. 

We genoten van een groot bord spaghetti (danku mama Katrien en Bart!) en een lekker warme douche. De Biebels zijn allen snel onder zeil gedoken, het was een lange dag. Daarom besliste de leiding dat we morgen een beetje mogen uitslapen. Hoera! Het is al hoognodig, zowel voor leden als leiding. 

Morgen staat er een spel rond totems op de planning, ieder kind zal een totem krijgen. Bij andere scoutsgroepen doen ze dit ook. Wij zijn alvast heel nieuwsgierig! 

Lieve groetjes en dikke zoenen! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten