vrijdag 17 juli 2015

Hallo thuisfront!

Vandaag trokken de Biebels naar het strand. ’s morgens werden de boterhammen gesmeerd, de drinkbussen gevuld, het strandspeelgoed ingepakt en weg waren we. Na een wandeltocht kwamen we aan op het strand. 
Gelukkig had de leiding er aan gedacht om strandrolstoelen te huren, wat een avontuur. De Biebels werden opgedeeld in twee groepen en moesten zo snel mogelijk opdrachten tegen elkaar uitvoeren : water halen, een zandkasteel maken,…. 
Na onze picknick hadden de Biebels vrije tijd : rusten op het strand, met de voeten in de zee of spelen met de zelfgemaakte vliegers. Na een vermoeiende dag werd het tijd om weer naar huis te keren… maar dat gaat niet zonder eerst een lekker ijsje te eten op de dijk! Amai, dat smaakte. Na alle snoetjes gepoetst te hebben begonnen we aan de terugweg. 

Nog wat spelen in de tuin, ravotten op het springkasteel en knutselen aan het kampaandenken. Daarna volgde een overheerlijk avondmaal : wortelpuree met fishsticks en tartaar en fruitsla als afsluiter. ’s Avonds werd al het zand weggewassen, de haren mooi gekamd en geblazen en was er gelukkig nog tijd om de film van gisteren verder af te kijken. Iedereen op tijd naar boven : Snaveltjes en oogjes dicht. Slaapwel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten