dinsdag 14 juli 2015

Een actieve tweede dag

Hallo iedereen,

Na een eerste nacht slapen in een ander bed, zijn we deze morgen allemaal fris opgestaan. Iedereen heeft heel goed geslapen en na een stevig ontbijt zijn we er in gevlogen.

Agent Aïda stond ons op te wachten met spelletjes om ons rijbewijs te halen. Er waren allerlei spelletjes waarbij we naar links en rechts moesten draaien, volgens een bepaalde snelheid lopen en tal van andere leuke activiteiten. Iedereen was deftig voorbereid op de go-carts van de namiddag. 

's Middags hebben we kunnen genieten van héél lekkere pannenkoeken. Na de platte rust zijn we vertrokken naar de go-carts. Het was een fikse wandeling, maar iedereen wandelde heel flink verder! Aangekomen bij de go-carts hebben we een grote tour met veel heuvels doorheen De Haan gedaan. We waren sneller moe dan verwacht, maar door het mooie weer hebben we ons 4-uurtje opgegeten aan het strand. Nog even spelen en dan terug naar de kampplaats.

Iedereen had grote honger dus de kipfilets met appelmoes en aardappelen vlogen over tafel! Een frisse watermeloen als dessert smaakte even goed.

's Avonds hebben we onze rugzak voor morgen al klaargemaakt en schreven we rustig brieven voor thuis!

Iedereen vroeg naar bed want morgen grote pret! Plopsaland!!!!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten